Aanmelden Kinderdisco

Middels dit formulier kunt u uw kinderen (maximaal 4 per formulier) aanmelden voor de kinderdisco. Deelname is geheel gratis. Maximum leeftijd hebben wij gesteld op 13 jaar en voor deze eerste keer laten wij hooguit 100 kinderen binnen. De avond houden wij in de speeltuin omdat het voor ons ook een leerproces zal zijn en wij zeker willen zijn dat alle kinderen veilig hieraan mee kunnen doen, het speeltuin gedeelte kunnen wij namelijk afsluiten in tegenstelling tot voetbalveld.
Wij zullen verdere mededelingen hierover op onze facebook pagina gaan doen zodat u op de hoogte kunt blijven.

Indien nodig kunnen wij u bereiken, uiteraard doen wij hier verder niets mee!

U kunt hier maximaal 4 kinderen aanmelden, betreft het meer kinderen dan dient u nog een volgend formulier in te vullen.

Omdat de meeste mensen maar 1 kind aanmelden is alleen 1e kind verplicht gesteld maar wij zien dan vanaf hier veelal alleen leeftijden en wij willen toch ook graag de namen weten. Dus meld u meerdere kinderen aan vul dan ook de namen in. Vult u toch geen naam in dan kan het zijn dat wij de aanmelding weigeren

Hier kunt u aangeven of u uw kinderen ophaalt ofdat zij zelf naar huis mogen, geeft u aan dat u ze ophaalt worden zij niet naar buiten gelaten tot u er bent.
Door het invullen en versturen van dit formulier gaat u automatisch akkoord met het door ons gebruiken van fotomateriaal op onze website en/of ter promotie.

Zodra u het formulier heeft verstuurd ontvangt u na enkele tellen een mail van ons (dat gaat automatisch) met daarin een opgave van deze aanmelding en nog wat meer informatie.