Inschrijven Huttenbouwweek

LET OP !!!! Voor ieder kind moet EEN formulier worden ingevuld en alleen compleet ingevulde formulieren worden geaccepteerd.

Dit moet graag een nummer zijn wat wij indien nodig altijd kunnen bereiken.
Dit adres wordt gebruikt om correspondentie te voeren, dus graag een geldig adres.

Dit jaar mogen de kinderen voor het eerst een nachtje overblijven, dit gebeurd van woensdag op donderdag. Hier wordt al jaren om gevraagd en eindelijk hebben wij toestemming hiervoor en dus gaat het gebeuren en natuurlijk hopen wij dat alle kinderen dan ook blijven slapen! Omtrent de invulling daarvan wordt u geinformeerd in de bevestigings mail van deelname. De kinderen worden die avond en ochtend volledig door ons verzorgd.

Om de overnachting mogelijk te maken zoeken wij een stuk of 10 ouders die ons hiermee willen helpen. Het aantal vrijwilligers welke overdag ons helpen is altijd krap aan en omdat wij deze de volgende dag weer hard nodig hebben kunnen wij die duidelijk niet voor de nacht inzetten. Dus doen wij een beroep op uw medewerking. Wij zoeken dus ongeveer 10 ouders welke in 2 groepjes van 5 samen met 2 personen van de organisatie de nacht op de kinderen willen letten. Van normaal einde (16 uur) tot 22 uur zorgen wij daar zelf voor en houden de kinderen bezig, van 22 uur tot 02,30 uur dan een groepje van 5 ouders en van 02.30 uur tot 07.00 uur het andere groepje. Wilt u ons hiermee helpen geeft u dat dan hieronder aan. Zijn er meer dan 10 ouders dan gaan we de groepjes qua tijden wat verdelen.

Geef hier eventuele ziektes van uw kind aan
Vermeld hier de door uw kind gebruikte medicijnen.
Is uw kind ergens allergies voor vermeld dat dan svp hier
Is uw kind ergens angstig voor geeft u dat dan hier aan svp.
Wilt u dat uw kind in een van deze hutten wordt geplaatst geef dat dan hier aan. Als u aangeeft dat u dat wenselijk acht dan wordt er door stichting BRAM contact met u opgenomen.
Alles wat belangrijk kan zijn voor ons m.b.t. uw kind graag hier vermelden.
Mag uw kind niet alles eten of moet hij/zij zich aan een dieet houden lat ons dat dan weten.
Komt een vriend/vriendinnetje van uw kind ook meedoen en willen zij dan graag samen op een hut geeft u dat dan hier even aan, wij proberen daar dan rekening mee te houden tijdens het indelen. Dit is geen zekerheid dat dat ook mogelijk is maar wij doen ons best daarvoor.
Vul hier uw naam in zijnde getekend.