Kinderdisco

Zaterdag 8 juli van 18 tot 21 uur in samenwerking met Den’s Club zal dit jaar voor het eerst dit jaar een kinderdisco worden gehouden.

Alle kinderen tot en met 13 jaar kunnen zich hier voor aan melden en natuurlijk hopen wij dat dit een groot succes wordt.

Mochten er andere instellingen zijn die hier aan mee willen doen dan zijn die van harte uitgenodigd om zich bij ons te melden.

 

Meer hierover kunt u lezen op onze evenementen gedeelte.

Wat willen we gaan doen, gewoon iets doen voor de wat jongere kinderen, Den’s Club zal dit verzorgen qua muziek en wij stellen de speeltuin te beschikking. Vanaf 17 uur zal de speeltuin worden afgesloten en kunnen de kinderen die zich hiervoor hebben aangemeld worden afgeleverd door de ouders (natuurlijk mogen de ouders blijven, maar wij denken dat de kinderen dat liever niet hebben). Om 18 uur gaan we knallen en er wordt dan alleen maar limonade geschonken en hiervoor hanteren wij een tarief van 25 cent per bekertje cola, sinas of 7 up. Om 21 uur is het feest afgelopen en kunnen de kinderen weer worden afgehaald door de ouders. Mogen de kinderen alleen naar huis dan dient u dit aan te geven op het aanmeld formulier want anders laten wij hun niet gaan.

U kunt uw kinderen hiervoor aanmelden op deze pagina.