Paaseieren zoeken

Zondag 16 april 1e paasdag kunnen kinderen tot en met 12 jaar zich weer gaan uitleven met het zoeken naar de chocolade eitjes.

Vanaf 11 uur tot naar schatting een uur of 1 a 2 in de middag zullen zij daar mee bezig zijn. Dit jaar hebben wij de maximum leeftijd om mee te doen gesteld op 12 jaar.

Vanaf 14 uur gaan we er verder een gezellige dag van maken met o.a. rond 15 uur de trekking van de loterij.

    

Na het zoeken kunnen de kinderen zich de rest van de middag verder uitleven op het springkussen, of zich laten schminken.

Natuurlijk zal de paashaas aanwezig zijn, deze heeft al laten weten dat hij zijn medewerking zal verlenen, voor de kinderen staat er ranja.

Er is muziek verzorgt door Den's Club en ook komt het dweilorkest Schateiland nog de boel wat opfleuren.

Happy Faces zal van 13 tot 15 uur aanwezig zijn om te schminken en wij hopen uiteindelijk weer veel leuke gezichtjes te zien rondwandelen.

Wij zullen ook een stuk of 10 speciale eieren verstoppen, deze zijn bij inlevering goed voor een chocolade paashaas of een kleinigheidje (maximaal 1 ei per kind of gezin)(OP=OP).

Aanmelden hiervoor is verplicht alhoewel het geheel gratis is maar wij willen graag weten waar wij rekening mee moeten houden, aanmelden kan hier.

Gelukkig hebben wij Albert Hein Gordiaan als hoofdsponsor gekregen.

 

Naast Albert Hein, hebben wij Deen en Zonnestudio Sunflirt als sponsoren gevonden.

 

Allemaal namens de kinderen geweldig bedankt hiervoor!!!!!

We gaan er ook nog een loterij aan koppelen voor de kids, een paar flinke paashazen en wie weet wat allemaal voor leuke prijsjes, lootjes 50 cent per stuk of 5 voor 2 €.

Den's Club heeft zich zelf gedoneerd als prijs, waarde minimaal 300 €. De winnaar daarvan mag voor een ochtend, middag of avond (max.3 uur) gebruik maken van hun dienst.

Wanneer wij aanwezig zijn kunt u nu al loten kopen en zeker gedurende de dag zelf, trekking in de middag rond uur of 3.