Tuinfeest

Met regelmaat wordt ons gevraagd of er in de speeltuin ook een feest of verjaardag gevierd mag worden.

Op zich hebben wij daar geen probleem mee ware het niet dat die personen vaak vergeten dat de speeltuin ook onderhouden moet worden. Zij komen dan bepakt en gezakt aan en realiseren zich niet dat wij van de verkopen die wij doen in onze winkel dus onder andere het onderhoud betalen en bijvoorbeeld het ophalen van het vuil bekostigen. Zij komen dan met alles zelf gekocht en hebben een gezellige en goedkope middag en wij moeten dan vaak ook nog hun troep opruimen.

Dus ja u mag (mits vooraf aangemeld via dit formulier) en als wij daar dan toestemming voor hebben geven in onze speeltuin uw feestje houden mits u daarbij dan erom denkt dat wij een bron van inkomsten nodig hebben om de speeltuin in die staat te houden. Kortom wij verwachten dan van u dat u via ons uw versnaperingen afneemt of dat u een leuk bedrag in onze pot stort.

U dient tevens kennis te nemen aan onze huisregels en onze spelregels voordat u hieraan begint, deze gelden voor iedereen en u dient deze op straffe van verwijdering na te leven.