Aanmelden Disco 11 mei

Middels dit formulier kunt u uw kinderen (maximaal 5 per formulier) aanmelden voor de kinderdisco. Deelname is geheel gratis. Maximum leeftijd hebben wij gesteld op 13 jaar en voor deze eerste keer laten wij hooguit 100 kinderen binnen. De avond houden wij in de speeltuin omdat het voor ons ook een leerproces zal zijn en wij zeker willen zijn dat alle kinderen veilig hieraan mee kunnen doen, het speeltuin gedeelte kunnen wij namelijk afsluiten in tegenstelling tot voetbalveld.
Wij zullen verdere mededelingen hierover op onze facebook pagina gaan doen zodat u op de hoogte kunt blijven.

Dit willen wij graag weten zodat wij u kunnen bereiken ingeval dat nodig mocht zijn, wij doen hier verder niets mee en geven uw info aan niemand door. Na de activiteit wordt alle informatie door ons gewist en vernietigd.

U kunt maximaal 5 kinderen aanmelden met 1 formulier. Wilt u meer dan 1 kind aanmelden kies dan hier hoeveel.
Hier kunt u aangeven of u gezellig blijft, u uw kinderen ophaalt ofdat zij zelf naar huis mogen, geeft u aan dat u ze ophaalt worden zij niet naar buiten gelaten tot u er bent.
Door het invullen en versturen van dit formulier gaat u automatisch akkoord met het door ons gebruiken van fotomateriaal op onze website en/of ter promotie.
reCAPTCHA is required.

Zodra u het formulier heeft verstuurd ontvangt u na enkele tellen een mail van ons (dat gaat automatisch) met daarin een opgave van deze aanmelding en nog wat meer informatie. Zorg dat u ons emailadres “ïnfo@schateiland-lelystad.nl” als vertrouwd in uw adresboek heeft staan.

Bewaar die mail goed want dat zal tevens uw toegangsbewijs zijn die avond en dient u dus mee te nemen.