Een gebeuren zoals Corona, een gemeente die gewoon subsidie aanvraag afwijst en vergunningen zorgt er helaas niet zo goed voor dat wij activiteiten kunnen organiseren.

Daar waar wij een gaatje zien en als dat low cost activiteiten zijn zullen wij die proberen te organiseren maar als dat al zo is zullen die zeker vaak afwijken van de geplande datums.

Volgt u vooral onze facebook pagina hiervoor of meld u aan voor onze nieuwsbrief, aan de rechterzijde van onze website pagina ziet u daar een knop voor. Bent u abonnee dan zult u door middel van die nieuwsbrief op de hoogte worden gehouden als er een activiteit aankomt. Wij gaan u niet dagelijks of wekelijks overspoelen met mails, u krijgt die alleen maar als er ook echt iets te melden is.

Wel zijn wij bezig met een activiteit in de laatste week van de grote vakantie, een sleepover. van Donderdag 19 tot vrijdag 20 augustus zullen de kinderen die dat graag willen dan een nachtje in de speeltuin in hun eigen tentje mogen overnachten. We gaan dan om 16 uur beginnen met hun aankomst samen met hun ouders en dan kunnen zij een plekje uitzoeken om hun tent alvast op te zetten. Om 17 uur moet iedereen binnen zijn en gaan de ouders vertrekken waarna het hek op slot gaat. Vanaf dan wordt het gewoon fun met z’n allen en het is nog niet helemaal zeker allemaal maar we gaan met z’n allen lekker patat eten, spelletjes doen, op het springkussen dansen, er komt een dj die leuke kindermuziek zal draaien voor de kinderen en we gaan als we daar vergunning voor krijgen marshmellows maken rondom een klein vuurtje. Rond 23 uur zal dan iedereen naar hun tent gaan om te gaan slapen en dan hopelijk na een rustige nacht zullen wij zo rond 7 uur gaan beginnen met iedereen wakker te maken. Dan kunnen de kids zich binnen gaan opfrissen en brood halen want na een avond druk bezig hebben ze natuurlijk veel honger. Dat eenmaal gedaan gaan ze hun slaapplek/tent opruimen en zo rond 11 uur worden zij weer opgehaald door hun ouders of gaan zij zelfstandig naar huis als hun ouders dat hebben aangegeven in het aanmeldingsformulier.

U dient zelf te zorgen voor een tentje en slaapzak, durft uw kind niet in een tent of alleen te slapen dan is een optie om dat samen te doen met een vriendje of vriendinnetje. Daarnaast hebben wij nog een binnenruimte waar ongeveer 10 kids kunnen slapen maar die reserveren wij voor die kinderen die echt niet alleen in een tent durven en daarbij geld natuurlijk eenmaal vol ook vol is. We nemen in totaal 70 aanmeldingen aan en dan stoppen we het formulier.

Omdat de gemeente onze activiteiten subsidie heeft geweigerd is Rob van Leijen van de Jumbo in onze wijk hierin gestapt omdat hij de kinderen dit plezier ook gunt en hij sponsort het hele gebeuren. Waarvoor dank Rob.

Aanmelden kunt u hier.