Naast de activiteiten/evenementen die wij organiseren gedurende een seizoen bestaat er altijd de optie om een kinderfeestje of tuinfeest te organiseren.

Een kinderfeestje is mogelijk op de woensdag of zaterdagmiddag van 13 tot 15 uur en daarin kunnen wij bijv. de verjaardag van uw kind houden. Er kunnen maximaal 10 kinderen aan deelnemen en ons minimum is 6. Wij houden uw kinderen dan bezig met een activiteit welke wij in overleg met u bepalen, zij krijgen te drinken tussendoor, zakje chips o.i.d. en natuurlijk mogen zij dat wat ze gemaakt hebben (indien we knutselen) mee naar huis nemen.

Een tuinfeestje is geen limit aan en daarbij is bijna alles mogelijk, u kunt dan ook bijvoorbeeld ons springkussen huren of meer items. Ook dit bepalen wij in overleg met u.

U start dan met uw aanvraag middels ons webformulier, dat eenmaal bij ons binnen gaan wij contact met u opnemen om een afspraak te maken om e.e.a. met u te bepalen.

Onze huisregels vindt u hier.

Paaseitjes zoeken 2019

 

Dit jaar zondag 21 april, 1e paasdag

Om 12 uur beginnen we met de kinderen vanaf 6 jaar door de hele speeltuin, daarbij mogen ouders NIET het gras op, laat de kinderen het maar lekker alleen doen. Er liggen voldoende eitjes her en der en als ieder kind gewoon 1 of 2 eitjes van een stapeltje pakt krijgt ieder kind zijn tasje of wat dan ook best wel vol. Net als voorgaande jaren verstoppen wij ook weer een aantal verrassingseieren, vindt je die dan krijg je tegen inlevering daarvan een kleinigheidje.

Om 14 uur of daar omtrent is een kant van de speeltuin voor deze kinderen om te spelen en de andere kant zal dan voor de jongste zijn tot en met 5 jaar en natuurlijk mogen de ouders hier wel mee helpen. Ook voor hun verstoppen we een aantal verrassingseieren.

Natuurlijk zal de paashaas aanwezig zijn en als verrassing komt het paashazen orkest jullie muzikaal ondersteunen.

Hiervoor dient u zich aan te melden, u kunt daarbij kiezen voor kinderen vanaf 6 jaar of tot 6 jaar. Door u aan te melden krijgen wij een beeld van de aantallen en nog belangrijker voor ons is dat u daar dan ook uw toestemming geeft voor gebruik van fotomateriaal. Ja de AVG zit natuurlijk ook ons in de weg hiermee en hebben wij uw toestemming nodig. Wij gebruiken het fotomateriaal om een korte impressie te maken van het gebeuren en proberen dat niet volledig in beeld te doen maar het kan wel eens gebeuren.

Deze keer wordt onze laatste poging, wordt het weer zo rommelig en inhalig als voorgaande jaren dan zijn wij er echt klaar mee. Voor ons betekend het een hoop werk en is het net als voor de kinderen een plezier. Bent u van mening dat uw kind meer verdient dan een ander dan zien wij u liever niet hierbij. Er is ruim voldoende, 80 kg aan eitjes en dat betekend als wij uitgaan van 300 kinderen er zeker 20 eitjes per kind te vergeven is, dus instrueer uw kinderen indien nodig want als wij kinderen met meer dan dat zien pakken wij het echt af.

U kunt NIET meer aanmelden, volgend jaar een nieuwe editie.

Onze sponsoren voor 2019 waren:

 

 

 

 

Kinderdisco

 

Dit jaar:

11 mei en 10 augustus 18 – 21 uur. 

Het is weer bijna zover, er komt weer een kinderdisco voor de kids in de basisschool leeftijd maar zijn ze iets jonger en willen ze ook dan vooral aanmelden. We gaan feest vieren op de muziek gedraaid door een DJ.  De disco zal worden gehouden in de speeltuin zelf en dus kun je niet alleen dansen en huppen op het gras maar als je dat aandurft bijvoorbeeld ook bovenop het treintje. Tussen de bedrijven door zullen er wedstrijdjes gehouden worden waarmee kleine prijsjes gewonnen kunnen worden en onze huisfotograaf zal het geheel vastleggen op beeld, wil je een speciale foto samen met je vriendinnen/vriendjes dan zul je hem moeten vragen om die te maken en later op verzoek sturen wij jou die foto dan toe.

We doen niet moeilijk over leeftijd, als u denkt dat uw kind het leuk vindt dan vooral aanmelden.

Pappa en mamma zijn natuurlijk ook welkom als zij dat willen, voor hun zal er een terras worden neergezet zodat zij daar kunnen zitten en toekijken en natuurlijk mogen zij ook aan een van de tafels in de speeltuin gaan zitten.

Het geheel is natuurlijk gratis en het is bedoeld voor de leeftijd tot 13 á 14 jaar.

Vanaf 16 uur gaat de speeltuin op slot en is hij dan alleen toegankelijk voor de deelnemertjes, wilt u vooraf iets eten, wij gaan die avond patat en snacks verkopen dus u bent vanaf 16 uur welkom om met uw kids bij ons wat te eten voordat de disco begint. Natuurlijk kunt u ook tijdens de disco wat komen halen.

Deze disco (10 augustus) is helaas geannuleerd.

 

 

Buitenspeeldag

 

 

12 juni 12 – 16 uur

Deze middag wordt gevuld met leuke bezigheden voor jong en ouder in samenwerking met Anna van Welzijn Lelystad en vooral de kinderen uit de klas van meester Oscar, Lispeltuut.

Zij verzorgen deze dag feitelijk, hebben een deel van de activiteiten bedacht, hebben de indeling enigzins geholpen en verzorgen de flyer plus dat er voldoende toezicht is door hun ouders te vragen bijvoorbeeld.

Wat zal er deze middag zeker zijn: een zweefmolen, stokjes vangen, een stormbaan, een springkussen, popcorn, we gaan voetballen en vast nog veel meer.

Aanmelden is niet nodig hiervoor, gewoon gezellig naar de speeltuin komen en mee doen !

 

 

Kindervrijmarkt

 

 

29 juni en 24 augustus 11- 16 uur.

Deze dag zal er weer zijn voor de kids om hun overbodige spulletjes te verkopen. De vrijmarkt zal gehouden worden in de speeltuin en in totaal zullen er rond de 20 plekjes te vergeven zijn.

Je mag hier alles verkopen wat je maar kwijt wilt maar let wel je mag alleen kinderspulletjes verkopen dus pertinent geen huisraad e.d. want daar zijn bijvoorbeeld de kofferbak markt voor. Achteraf dien je wel alles wat je niet verkocht hebt weer mee naar huis te nemen en niet bij ons achter te laten.

Na aanmelden krijg je van ons een plekje toegewezen van ongeveer 3 x 2 meter ergens in de speeltuin, dat is dan ook de enigste ruimte die je mag gebruiken. Ga niet meer gebruiken want dan krijg je een waarschuwing en na 2 waarschuwingen wordt je verzocht je boeltje op te ruimen en te vertrekken. Om 10 uur gaat ons hek open en kun je naar binnen om je plekje in te richten zodat iedereen om 11 uur klaar is en de vrijmarkt kan beginnen.

Er is nog een voorwaarde om mee te mogen doen, je moet zelf tenminste 75 % van de tijd op je verkoop plek aanwezig zijn. Pappa of mamma mag je wel helpen met verkopen maar het is jouw plek dus moet je die ook verzorgen. Wij controleren regelmatig en constateren wij dat je meer weg bent van je plek dan dat je erop zit dan krijg je een waarschuwing en later mag je vertrekken. Er zijn genoeg kinderen die niet mee kunnen doen omdat we zo vol zitten dus houdt hier rekening mee.

Aanmelden is uiteraard een verplichting en dat kunt u doen via ons webformulier.

 

 

Water & Fun

 

 

31 juli 11 tot 16 uur.

Een leuke dag met water pret, georganiseerd door Stichting Hof en ge-accomideerd door Schateiland. De poster zegt genoeg maar wilt u meer info belt u dan met 0640801760.

 

 

Speurtocht

 

 

14 augustus 10 – 16 uur

Een opdrachten tocht door de wijk in groepjes van 5 kinderen plus 1 begeleider/ster. Je krijgt een omschrijving mee voor de route en onderweg beantwoord je vragen en moet je opdrachten uitvoeren. Het rondje duurt ongeveer 2 uur. Iedere juist beantwoorde vraag of gedane opdracht levert je punten op en wie aan het eind de meeste punten heeft is de winnaar. Eindigen er meerdere groepjes gelijk dan geld wie van die groepjes de snelste tijd heeft gehaald. Het winnende groepje krijgt dan natuurlijk een prijs daarvoor.

Hoe gaat het in z’n werk ?

Om 10 uur sturen we het 1e groepje op weg en zo elke 15 minuten zodat jullie elkaar niet in de weg zitten, dat betekend dat wij om 13.45 uur het laatste groepje op pad sturen en dat er dus in totaal 16 groepjes mee kunnen doen deze keer. Het laatste groepje verwachten wij dan rond 16 uur weer terug en dan na nog even snel rekenen zal al gauw de winnaar bekend zijn welke wij dan zullen huldigen.

Maar dan nu jullie. Ga samen met je vriendjes of vriendinnetjes een groepje van 5 samenstellen plus een begeleider. Om mee te mogen doen moet je zelf een begeleider/ster mee aanmelden die tenminste 18 jaar is, dat is een van de voorwaarden want zonder kun je niet meedoen. Die begeleiders gaan wij voor het gebeuren een keer uitnodigen om kennis te maken en uit te leggen wat de bedoeling is. Kun je als groepje echt geen begeleider/ster vinden dan is het mogelijk toch mee te doen maar dat hangt af van het aantal aanmeldingen zonder, 1 of 2 begeleiders vinden is voor ons nog niet zo moeilijk maar als alles 16 groepjes hiermee komen dan is het gauw over. Heb je 5 vriendjes en/of vriendinnetjes plus een begeleider/ster ga dan naar de aanmeld pagina en meld de hele groep aan hiervoor. Let wel op want je moet van iedereen de leeftijd opgeven en van je begeleider naam, adres, email en geb.datum dus zorg dat je dat allemaal genoteerd heb. Gebruik om jullie aan te melden 1 email adres zodat wij de groep kunnen bereiken ingeval dat nodig is.

Aanmelden hiervoor kun je via ons webformulier doen.

Na de aanmelding krijg je op dat email adres een mailtje van ons met daarin een opsomming van alle gegevens die je hebt gebruikt voor die aanmelding. Een tijdje later krijg je van ons nog een mail met daarin jullie groepsnummer en jullie starttijd en wij verwachten jullie dan ruim voor die tijd aanwezig maar dat zal jullie in die mail nog worden uitgelegd.

Natuurlijk is het zo dat er al groepjes terug zijn terwijl er nog groepjes moeten gaan, speel eerlijk en ga geen antwoorden doorspelen naar nog te vertrekken groepjes. Dat is niet eerlijk naar de andere groepjes en ook slecht voor jullie eigen groepje.

Voor het winnende groepje is er een leuke prijs toegezegd, dus doe jullie best.