Skip to content

Schateiland probeert al jaren te zorgen voor een veilige en prettige plek voor uw kinderen om te spelen, daarnaast organiseren wij voor zover mogelijk elke maand iets extra’s te doen voor de kinderen zoals bijvoorbeeld met pasen het eieren zoeken. Natuurlijk gaat dat niet zomaar allemaal en kost dat geld, geld wat wij bijeen halen uit een deel subsidie van de gemeente, een deel door het inzamelen van papier en een deel uit ons winkeltje. Omdat vooral de subsidies van gemeente jaarlijks steeds minder waard worden (elk jaar gaan de vaste lasten wel omhoog maar de subsidie niet) en natuurlijk niet te vergeten het hele corona gebeuren afgelopen jaar zitten wij nu in een diep dal en komen wij een flinke som geld te kort om ons hoofd boven water te houden en tegelijk toch datgene te doen waar wij voor staan. Daarom roepen wij uw hulp in met de vraag om ons te ondersteunen door een gift te doen van welk bedrag u maar wilt.

Het begin van dit proces hebben wij ingezet via Whydonate omdat we gauw wilde beginnen, maar nu is onze aanmelding bij Mollie (een wel bekende betaal provider) erdoor en deze rekent minder dan Whydonate dus om zoveel mogelijk van uw geld bij ons terecht te laten komen schakelen we over naar Mollie. Mollie is ook voor u gebruiksvriendelijker.

Voer eerst een paar gegevens in, zijn niet verplicht, en kies het bedrag wat u wilt doneren en volg dan de rest van de betaling.

Bedrag