Skip to content
Close
292_vrijmarkt

Kindervrijmarkt.

25 augustus is de tweede poging om de kindervrijmarkt voor dit jaar te houden. Kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar kunnen zich hiervoor aanmelden en mogen dan al hun overtollige spulletjes komen verkopen. Zij krijgen dan een plekje toegewezen van ongeveer 2 meter breed bij 2 meter diep. Er is plek voor ongeveer 70 kinderen dus wees er snel bij. Dit gebeuren is alleen bedoeld voor kinderen dus er worden geen ouderen of handelaren toegelaten en er mag ook alleen maar spul verkocht worden wat naar een kind toe te wijzen is, dus geen huisraad e.d.

Dit jaar gaan we het geheel in de speeltuin zelf houden, verdeeld over de speeltuin zullen wij de kinderen een plekje toewijzen bij binnenkomst. Er mogen maximaal 2 kinderen op een plekje en er worden vooraf geen specifieke plekjes gereserveerd. Willen kinderen bij of naast elkaar dan is het belangrijk dat zij samen aankomen en zich melden.

Aanmelden dient u te doen via deze pagina en dat kunt u alleen doen als u een account heeft op de website. Na aanmelding krijgt u direct een bevestigingsmail (gaat automatisch via site) waarin uw aanmelding bevestigd wordt en wat ook tegelijk uw toegangs/deelnamebewijs is voor die dag en dat dient u bij aankomst te overleggen.

U kunt maximaal 2 plekjes reserveren maar wij monitoren dit ook. Per plekje gaan er 2 kinderen uit een gezin en omdat er minder plekjes te vergeven zijn dan vorig jaar passen wij dit aan indien nodig zodat iedereen kan meedoen.

Micky Mouse zal op bezoek zijn en u kunt met hem op de foto, uiteraard tegen betaling. Voor de prijs van 1,50 € kunt u door onze fotograaf een foto van Micky met uw kind(eren) laten maken en wij printen hem dan later voor u af zodat u hem dan kunt ophalen.

Dreamteam by Petronella zal een workshop dromenvangers maken geven aan de kinderen. Door het verplaatsen kan het zijn dat dit gebeuren niet kan plaatsvinden i.v.m. andere afspraken. Zij vragen u echter wel een bijdrage van € 7,50 voor materialen die gebruikt worden.

Voor kind gerichte bedrijven is er de mogelijkheid om hier ook aan deel te nemen, u kunt een tafel of een kraam reserveren en u kunt hierover meer info verkrijgen via onze mail.

Wat gaan we deze dag doen:

10 tot 11 uur

  • De speeltuin is open voor de deelnemertjes om hun plekje in te richten.

11 tot 16 uur

  • de vrijmarkt is open.
  • zal er geschminkt worden.
  • Micky Mouse is aanwezig
  • is het Dreamteam by Petronella aanwezig voor een workshop (???)
  • zal er popcorn verkocht worden.
  • zal er patat en snacks verkocht worden.
  • zal er gratis ranja voor de kids geschonken worden.

 

Door uw aanmelding gaat u accoord met het gebruik van media materiaal (foto of video) voor promotie doeleinden voor de speeltuin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *