Skip to content
Close
paas

Paaseieren zoeken voor kinderen van 0 tot 12 jaar !

Zondag 1 april vanaf 11 uur is het weer eieren zoek tijd op Schateiland, de paashaas heeft al gemeld dat hij en mogelijk ook zijn broertje die dag bij ons eieren komt verstoppen en uitdelen.

Alleen heeft hij wel laten weten dat hij afgelopen jaar niet zo blij was met enkele ouders die de kleine kinderen wegduwde om maar zoveel mogelijk eitjes voor hun eigen kinderen te pakken. Dus dat gaat hij dit jaar veranderen, er is een stukje gereserveerd voor de jongste kids (tot 5 jaar) waar de ouders hun kinderen mogen begeleiden en in het andere stuk voor de kids tot en met 12 jaar mogen de ouders NIET mee het veld op. Zij mogen langs de kant mee kijken maar meer niet.

Wat gaan we deze dag allemaal doen:

  • Vanaf 11 uur mogen de kinderen (alleen de kinderen) eieren zoeken
  • Uiteraard is de paashaas er en misschien komt zijn broer ook mee
  • Bij redelijk weer zetten we het springkussen neer
  • Happy Faces verzorgt het schminken van de kinderen
  • Er worden 10 speciale eieren verstopt, de vinder krijgt bij inlevering een kleinigheid
  • Door de kleintjes, tot 6 jaar, kan er een ei beschilderd worden
  • Gedurende de dag staat er voor de kids ranja en gaan we popcorn uitdelen

Aanmelden hiervoor is geen verplichting maar wij hebben dat liever wel zodat we een idee hebben van hoeveel kids wij kunnen verwachten.

Om te reserveren, kan vanaf nu, dient u zich aan te melden als lid. Weest u niet bang wij doen er verder niks mee en gaan u ook niet lastigvallen maar is alleen voor het gemak. Voor een volgend evenement hoeft u dan alleen maar in te loggen en alles staat vermeld.

Tijdens het zoeken kan het zijn dat er op sommige plekjes hoopjes met eitjes liggen, vertel uw kind(eren) s.v.p. dat het dan de bedoeling is dat zij NIET dat hele stapeltje meenemen, er zijn nog meer kinderen die het ook leuk vinden om een paar eitjes mee te nemen.

OUDERS MOGEN NIET ACTIEF DEELNEMEN HIERAAN !

Deze dag wordt gesponsord door de volgende bedrijven, waarvoor onze dank.

                       

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *