Skip to content
Close
paas

Ondertussen een traditie geworden, het eitjes zoeken op Schateiland.

Dit jaar gaan we het eens anders proberen gezien het feit dat het toch nog steeds niet lekker gaat omdat iedereen denkt dat ze niet genoeg krijgen.

Om 12 uur beginnen we met de kinderen vanaf 6 jaar door de hele speeltuin, daarbij mogen ouders NIET het gras op, laat de kinderen het maar lekker alleen doen. Er liggen voldoende eitjes her en der en als ieder kind gewoon 1 of 2 eitjes van een stapeltje pakt krijgt ieder kind zijn tasje of wat dan ook best wel vol. Net als voorgaande jaren verstoppen wij ook weer een aantal verrassingseieren, vindt je die dan krijg je tegen inlevering daarvan een kleinigheidje.

Om 14 uur of daar omtrent is een kant van de speeltuin voor deze kinderen om te spelen en de andere kant zal dan voor de jongste zijn tot en met 5 jaar en natuurlijk mogen de ouders hier wel mee helpen. Ook voor hun verstoppen we een aantal verrassingseieren.

Natuurlijk zal de paashaas aanwezig zijn en als verrassing komt het paashazen orkest jullie muzikaal ondersteunen.

Hiervoor dient u zich aan te melden, u kunt daarbij kiezen voor kinderen vanaf 6 jaar of tot 6 jaar. Door u aan te melden krijgen wij een beeld van de aantallen en nog belangrijker voor ons is dat u daar dan ook uw toestemming geeft voor gebruik van fotomateriaal. Ja de AVG zit natuurlijk ook ons in de weg hiermee en hebben wij uw toestemming nodig. Wij gebruiken het fotomateriaal om een korte impressie te maken van het gebeuren en proberen dat niet volledig in beeld te doen maar het kan wel eens gebeuren.

Inschrijven wordt actief op 1 maart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *