We zijn actief geweest om onze formulieren nog eenvoudiger te maken, alle formulieren zijn nu samengevoegd in één.

Wilt u een bericht aan ons sturen, een aanmelding doen voor een kinderfeestje, een aanmelding doen voor een tuinfeest, een school aanmelden, u aanmelden als vrijwilliger of voor een stageplek dan gebruikt u dit formulier.

Maak uw keuze in het eerste veld en daarna zullen alle voor ons relefante velden naar voren komen, vul die in en verstuur het formulier.

In alle gevallen gaan wij u zeer snel daarna benaderen voor een gesprek. Heeft u binnen een aantal dagen nog niks van ons gehoord mail ons dan gerust. Normaal hoort u zeker binnen 1 a 2 dagen van ons.

Omdat veel email programma’s tegenwoordig zo scherp staan ingesteld en er dus een kans bestaat dat onze mail in uw spambox terecht komt is het handig om onze email adressen: info@schateiland-lelystad.nl en noreply@schateiland-lelystad.nl in uw adresboek te zetten. Hiermee voorkomt u dat wij geen contact met u kunnen krijgen.

 

 

Hoe werkt dit formulier
U kunt via dit formulier een bericht versturen of een aanmelding doen voor een van onze activiteiten. In het formulier zult u op sommige plekken keuze opties kunnen/moeten maken en naar gelang uw keuze zullen er meer velden naar voren komen. Maak altijd uw keuze en vul altijd alle velden in. Wordt een formulier niet juist ingevuld dan kunnen wij daar niks mee en zullen wij u moeten gaan vragen hoe of wat of in het ergste geval (bij extreme drukte) uw formulier links laten liggen. Doordat wij alle formulieren nu in één gebundeld hebben kan het gebeuren dat de logische opbouw van velden niet altijd klopt maar de noodzakelijke velden voor die aanmelding staan er allemaal in dus vult u ze gewoon in.
Hier kiest u wat u wilt gaan doen, hier staan al onze opties en activiteiten in en een aantal activiteiten kunnen dus al gebeurd zijn. Wij laten die echter wel staan zodat we volgend jaar niet weer het hele formulier aan hoeven te passen.
Hier vult u altijd gewoon uw eigen gegevens in maar er is een uitzondering.... als uw aanmelding is voor de Speurtocht, in dat geval vult u hier de naam en adres gegevens in van de begeleider/ster.
In geval u een aanmelding doet voor een activiteit dan dient dit nummer tijdens die activiteit altijd bereikbaar te zijn ingeval er een noodzaak toe is.
Springkussen (in alle soorten en maten) huren wij voor u bij onze partner Bigfoot, de rest is direct van ons te huren.
Als extra kunnen wij patat en snacks verzorgen tijdens uw feestje maar daar is een minimum van 10 aan verbonden. Als snacks kunnen wij veel verzorgen mits aangegeven wat, op voorraad hebben wij vaak kroket, frikandel en bitterballen.
Sommige scholen ondersteunen onze speeltuin door de aanschaf van een klantenkaart waarmee u voordeel kunt behalen. Wilt u hier meer over weten kijk dan op onze website.
Na aanmelding zult u worden uitgenodigd voor een intake gesprek en daar zal de aanvraag van een VOG (gebeurt ten alle tijden) worden besproken.
Wij zijn gedurende het seizoen (apr t/m sept) elke dag geopend van 12 tot 17 uur. Eventueel zelfs langer als het weer mooi blijft. Kies hier de dagen welke u eventueel beschikbaar zou zijn.
Per formulier kunt u maximaal 5 kinderen aan melden, maak hier uw keuze. Ingeval van de Speurtocht aanmelding moet u kiezen voor 5 kinderen, dat is het verplichte aantal.
U dient hier aan te geven dat u onze huisregels heeft gelezen. Deze kunt u lezen via deze link: https://schateiland-lelystad.nl/huisregels
Tijdens activiteiten maken wij foto's welke wij kunnen gebruiken voor web weergave of in komende flyers voor activiteiten. Hier dient u aan te geven dat u daar akkoord mee gaat.
Hier kunt u aangeven of uw kinderen zelfstandig naar huis mogen, u ze komt halen of dat u bij de activiteit blijft. De optie erbij blijven is niet mogelijk bij de Speurtocht.
reCAPTCHA is required.