Adres:

Schateiland is te vinden in de Waterwijk aan de Voorstraat 503 (achter de sporthal)

Ons telefoonnummer is 0320-258089 (neemt u het ons echter niet kwalijk als wij niet opnemen i.v.m. drukte)

Ons algemene eMail adres is: info@schateiland-lelystad.nl

Wilt u een aanmelding doen voor een tuinfeest o.i.d. of u aanmelden als vrijwilliger dan dient u dit te doen middels ons webformulier, telefonisch wordt er NIETS aangenomen hiervoor.

Openingstijden:

Die vindt u hier.

Over ons:

Schateiland is DE speeltuin van Lelystad, vele kinderen en ouderen hebben de afgelopen jaren al gebruik gemaakt hiervan tot veel genoegen zoals wij vaak te horen krijgen maar wij kunnen dit niet bewerkstelligen zonder die vrijwilligers die hiervoor dagelijks aanwezig zijn om dit voor u mogelijk te maken.

Gedurende het seizoen (april t/m september) zijn zij dagelijks van 12 tot 17 uur aanwezig, dus u zult vast begrijpen dat er heel wat vrijwilligers nodig zijn om dit 7 dagen per week mogelijk te maken.

U als vaste bezoeker zult vast wel zien dat u dagelijks vaak dezelfde mensen ziet en dat geeft gelijk aan dat wij onderbezet zijn en dus komen wij graag in contact met mensen die ons hierbij in willen bijstaan. U dient dan wel tenminste een dag in de week hier tijd voor te hebben. Voelt u zich nu geroepen komt u dan eens vrijblijvend een kijkje nemen bij ons en hopelijk mogen wij u daarna in onze geweldige groep welkom heten.

beroepenplaatjes

Bent u die vrijwilliger die ons team wil komen versterken, meldt u dan nu hier aan.

Bestuur:

Schateiland is een stichting en beheerd voor de gemeente de speeltuin, de stichting wordt geleid door een bestuur wat bestaat uit:

Jan van der Beek 

Sandra van Oort

Vacature