11 mei 18 – 21 uur.

Het is weer bijna zover, er komt weer een kinderdisco voor de kids in de basisschool leeftijd maar zijn ze iets jonger en willen ze ook dan vooral aanmelden. We gaan feest vieren op de muziek gedraaid door de DJ’s Dennis en Stefan welke uit de stal van Utopodium komen. Zij zijn een beginnend stel met enorm veel plezier in hun werk en zijn zeer gemotiveerd om deze avond tot een succes te maken. De disco zal worden gehouden in de speeltuin zelf en dus kun je niet alleen dansen en huppen op het gras maar als je dat aandurft bijvoorbeeld ook bovenop het treintje. Tussen de bedrijven door zullen er wedstrijdjes gehouden worden waarmee kleine prijsjes gewonnen kunnen worden en onze huisfotograaf zal het geheel vastleggen op beeld, wil je een speciale foto samen met je vriendinnen/vriendjes dan zul je hem moeten vragen om die te maken en later op verzoek sturen wij jou die foto dan toe.

We doen niet moeilijk over leeftijd, als u denkt dat uw kind het leuk vindt dan vooral aanmelden.

Pappa en mamma zijn natuurlijk ook welkom als zij dat willen, voor hun zal er een terras worden neergezet zodat zij daar kunnen zitten en toekijken en natuurlijk mogen zij ook aan een van de tafels in de speeltuin gaan zitten.

Het geheel is natuurlijk gratis en het is bedoeld voor de leeftijd tot 13 jaar, later in het jaar organiseren wij er wederom een maar dan voor de wat oudere jeugd in de leeftijd 10 tot 17 jaar.

Deze disco is weer geweest maar in augustus doen we er nog 1.

Vanaf 16 uur gaat de speeltuin op slot en is hij dan alleen toegankelijk voor de deelnemertjes, wilt u vooraf iets eten, wij gaan die avond patat en snacks verkopen dus u bent vanaf 16 uur welkom om met uw kids bij ons wat te eten voordat de disco begint. Natuurlijk kunt u ook tijdens de disco wat komen halen.