10 augustus 18 – 21 uur.

Het is weer bijna zover, er komt weer een kinderdisco voor de kids. De disco zal worden gehouden in de speeltuin zelf en dus kun je niet alleen dansen en huppen op het gras maar als je dat aandurft bijvoorbeeld ook bovenop het treintje. Tussen de bedrijven door zullen er wedstrijdjes gehouden worden waarmee kleine prijsjes gewonnen kunnen worden en onze huisfotograaf zal het geheel vastleggen op beeld, wil je een speciale foto samen met je vriendinnen/vriendjes dan zul je hem moeten vragen om die te maken en later op verzoek sturen wij jou die foto dan toe.

Pappa en mamma zijn natuurlijk ook welkom als zij dat willen, voor hun zal er een terras worden neergezet zodat zij daar kunnen zitten en toekijken en natuurlijk mogen zij ook aan een van de tafels in de speeltuin gaan zitten.

Het geheel is natuurlijk gratis en het is bedoeld voor de leeftijd van 0 tot 14 jaar,

Hiervoor dient U te reserveren, dat kunt u op deze pagina doen.

Vanaf 16 uur gaat de speeltuin op slot en is hij dan alleen toegankelijk voor de deelnemertjes, wilt u vooraf iets eten, wij gaan die avond patat en snacks verkopen dus u bent vanaf 16 uur welkom om met uw kids bij ons wat te eten voordat de disco begint. Natuurlijk kunt u ook tijdens de disco wat komen halen.