24 augustus 11- 16 uur

Deze dag zal er weer zijn voor de kids om hun overbodige spulletjes te verkopen. De vrijmarkt zal gehouden worden in de speeltuin en in totaal zullen er rond de 20 a 30 plekjes te vergeven zijn. De vorige vrijmarkt werd vanwege te weinig inschrijvingen geannuleerd helaas maar dat hebben we gedaan in overleg met de toenmalige aanmelders, die zijn alvast meegenomen naar deze vrijmarkt.

Je mag hier alles verkopen wat je maar kwijt wilt maar let wel je mag alleen kinderspulletjes verkopen dus pertinent geen huisraad e.d. want daar zijn bijvoorbeeld de kofferbakmarkt voor. Achteraf dien je wel alles wat je niet verkocht hebt weer mee naar huis te nemen en niet bij ons achter te laten.

Na aanmelden krijg je van ons een plekje toegewezen van ongeveer 3 x 2 meter ergens in de speeltuin, dat is dan ook de enigste ruimte die je mag gebruiken. Ga niet meer gebruiken want dan krijg je een waarschuwing en na 2 waarschuwingen wordt je verzocht je boeltje op te ruimen en te vertrekken. Om 10 uur gaat ons hek open en kun je naar binnen om je plekje in te richten zodat iedereen om 11 uur klaar is en de vrijmarkt kan beginnen.

Er is nog een voorwaarde om mee te mogen doen, je moet zelf tenminste 75 % van de tijd op je verkoop plek aanwezig zijn. Pappa of mamma mag je wel helpen met verkopen maar het is jouw plek dus moet je die ook verzorgen. Wij controleren regelmatig en constateren wij dat je meer weg bent van je plek dan dat je erop zit dan krijg je een waarschuwing en later mag je vertrekken. Er zijn genoeg kinderen die niet mee kunnen doen omdat we vol zitten dus houdt hier rekening mee.

Aanmelden kunt u hier doen.