Een nieuw seizoen komt eraan en hierbij lanceren wij een idee waar zowel u als wij voordeel van hebben.

De klantenkaart.

Bent u een regelmatige bezoeker dan kunt u aan ons loket deze pas bestellen. U vult een formulier in en betaald 50 € (voor scholen 100 €), hiermee ondersteund u de speeltuin en in ruil daarvoor geven wij u op alle aankopen in onze winkel 10 % korting en toegang tot onze toiletruimte, hoe leuk is dat en het zal u verbazen hoe snel u die 50 € heeft terug verdient ! Deze pas is wel gezinsgebonden dus alleen uw eigen gezin kan hier van profiteren.

U heeft de keuze uit:

  • 1 kaart voor het hele gezin met alle pasfoto’s erop (maximaal 9 pasfoto’s op 1 kaart).
  • 1 kaart voor elk gezinslid.
  • Scholen krijgen maar 1 kaart, te gebruiken door hele school.

Wat krijgt u dan:

  • 10% korting op uw winkel bestedingen
  • Toegang tot de toiletten d.m.v. de kaart (uiteraard krijgt u dan niet een ticket)

Hoe werkt het dan, u meld u aan middels een formulier en betaald direct de bijdrage van 50 € (scholen 100 €) plus voor elke pas een bijdrage in de kosten a 2,50 €, u levert van ieder gezinslid een pasfoto in en na een paar dagen kunt u aan het loket uw kaart(en) ophalen. Komt u dan naar de speeltuin en wilt u de beloofde korting krijgen dan laat u uw  kaart zien en onze vrijwilliger scant uw kaart waarop u dan tijdens die aankoop direct uw korting krijgt verwerkt.

Bent u een school en komt u regelmatig naar onze speeltuin, ook buiten de openingstijden, dan kunt u ook hieraan meedoen. U steunt ons dan met een bedrag van 102,50 € op jaarbasis en dan kunt u ook die 10 % korting krijgen op alles, maar het grootste voordeel als pashouder voor scholen is dan dat ook uw verplichte bijdrage vervalt. Als u dan een paar keer komt buiten openingstijden met onze ondersteuning en u besteld ook nog wat uit onze winkel dan heeft u die kaart ook zo weer terug verdient. U dient u nog wel steeds te blijven aanmelden op de oude manier.

Wilt u de kaart nu alvast bestellen, mail ons dan even op info@schateiland-lelystad.nl en dan sturen wij u het formulier op met hoe verder te handelen.

Blijkt tijdens een controle dat uw kaart wordt misbruikt dan nemen wij uw kaart in zonder enige pardon en restitutie.