Gesloten

Vanaf vandaag (24 december) is de speeltuin helemaal afgesloten omdat er helaas personen zijn die het nodig vinden om de toestellen voor afsteken van vuurwerk te gebruiken en dat kan dure schade’s veroorzaken. Natuurlijk weer iets waardoor de goede onder u moeten afzien door de slechten maar in de wereld is dat helaas niet anders.

Wij zien echter graag dat er volgend jaar nog iets heel is waardoor uw kinderen kunnen spelen en zijn genoodzaakt daarom deze maatregel te moeten nemen.

5 januari gaat de speeltuin weer open voor gebruik maar hier wel een waarschuwing, door het afsluiten bent u in overtreding door over het hek te klimmen en de politie gaat hier wat vaker op toe zien. Wordt u betrapt dan kan dat u een flinke bekeuring opleveren dus doe dat niet want dat geld kan beter aan iets leuks uitgegeven worden.

Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2019.

Cursus Nuso

23 februari komend jaar zal op onze speeltuin door de Nuso (overkoepelend orgaan voor speeltuinen) de cursus basis inspecteur toestellen gegeven worden als daar tenminste 8 aanmeldingen voor zijn. Hier leert u gebreken aan toestellen te herkennen en kleine reparaties uit te voeren. Lees verder

Evenementen 2019

Op dit moment staan al onze evenementen voor 2019 online.

Voor de meeste daarvan is aanmelden verplicht i.v.m. het aantal beschikbare plaatsen en voor die evenementen staat erbij vanaf wanneer dat mogelijk is.

Om te kunnen aanmelden moet u lid zijn van onze website en ingelogd voordat u dit kunt doen, dit heeft voor u het voordeel dat u niet alles hoeft in te vullen want dat wordt dan gedaan voor u en u krijgt direct daarna (na het aanmelden) een bevestiging op het opgegeven mailadres. Uiteraard als u een correct adres heeft opgegeven.

Die bevestiging is dan gelijk uw toegangsbewijs, dus vergeet die niet mee te nemen als u naar het evenement komt.