Ondertussen een traditie geworden, het eitjes zoeken op Schateiland.

Dit jaar zondag 21 april, 1e paasdag

Dit jaar gaan we het eens anders proberen gezien het feit dat het toch nog steeds niet lekker gaat omdat iedereen denkt dat ze niet genoeg krijgen.

Om 12 uur beginnen we met de kinderen vanaf 6 jaar door de hele speeltuin, daarbij mogen ouders NIET het gras op, laat de kinderen het maar lekker alleen doen. Er liggen voldoende eitjes her en der en als ieder kind gewoon 1 of 2 eitjes van een stapeltje pakt krijgt ieder kind zijn tasje of wat dan ook best wel vol. Net als voorgaande jaren verstoppen wij ook weer een aantal verrassingseieren, vindt je die dan krijg je tegen inlevering daarvan een kleinigheidje.

Om 14 uur of daar omtrent is een kant van de speeltuin voor deze kinderen om te spelen en de andere kant zal dan voor de jongste zijn tot en met 5 jaar en natuurlijk mogen de ouders hier wel mee helpen. Ook voor hun verstoppen we een aantal verrassingseieren.

Natuurlijk zal de paashaas aanwezig zijn en als verrassing komt het paashazen orkest jullie muzikaal ondersteunen.

Hiervoor dient u zich aan te melden, u kunt daarbij kiezen voor kinderen vanaf 6 jaar of tot 6 jaar. Door u aan te melden krijgen wij een beeld van de aantallen en nog belangrijker voor ons is dat u daar dan ook uw toestemming geeft voor gebruik van fotomateriaal. Ja de AVG zit natuurlijk ook ons in de weg hiermee en hebben wij uw toestemming nodig. Wij gebruiken het fotomateriaal om een korte impressie te maken van het gebeuren en proberen dat niet volledig in beeld te doen maar het kan wel eens gebeuren.

Deze keer wordt onze laatste poging, wordt het weer zo rommelig en inhalig als voorgaande jaren dan zijn wij er echt klaar mee. Voor ons betekend het een hoop werk en is het net als voor de kinderen een plezier. Bent u van mening dat uw kind meer verdient dan een ander dan zien wij u liever niet hierbij. Er is ruim voldoende, 80 kg aan eitjes en dat betekend als wij uitgaan van 300 kinderen er zeker 20 eitjes per kind te vergeven is, dus instrueer uw kinderen indien nodig want als wij kinderen met meer dan dat zien pakken wij het echt af.

U kunt NIET meer aanmelden, wij gaan nu voorbereiden en lezen onze mail niet meer vandaag. Echter het staat u vrij om gewoon te komen hoor als u maar de aanvangstijden hanteert want komt u te laat dan zijn de eitjes op.

Dankzij Sponsor nummer 1 mogelijk
Dankzij Sponsor nummer 2 mogelijk

En de volgende sponsor nummer 3 die dit mogelijk maakt
En Albert Heijn de Kamp is de 4e sponsor die dit mogelijk maakt