Skip to content
Close

Iedere 4 weken wordt door ons in de waterwijk het oud papier ingezameld.

Dit is een leuk potje voor ons waar wij door het jaar heen leuke dingen voor de kinderen mee kunnen doen , zoals bijvoorbeeld op de nationale speeltuindag iets lekkers voor de kinderen weggeven, een springkussen kunnen plaatsen en wat al niet meer. Natuurlijk is dat ook een bron van inkomsten waar wij onze rekeningen mee kunnen betalen, er moet net als iedereen ook gewoon huur voor het pand en elektra e.d. worden betaald

Het papier wordt ingezameld middels de bekende kliko’s, bent u echter niet in het bezit van een kliko dan kunt u het toch nog gewoon aanbieden. Kijk bijvoorbeeld op de ophaaldag of er nog plek is in een kliko die klaar staat en doe het daar dan bij of bind het pakketje bij elkaar en zet het dan naast die kliko’s. Let u dan wel op dat erbij geplaatst papier in een doos of een pakket nooit zwaarder mag zijn dan 5 kg en altijd bij de kliko’s moet staan. Zet u het gewoon ergens los in de straat neer dan wordt dat niet meegenomen.

Dit zijn de inzameldatums voor de Waterwijk gedurende 2022

1 Januari –>> 8 Januari29 Januari26 Februari26 Maart
23 April21 Mei18 Juni16 Juli
13 Augustus10 September8 Oktober5 November
3 December31 December –>> 7 Januari 2023  

Graag attenderen wij u nog even op de inhoud van de kliko’s, steeds vaker moeten wij kliko’s laten staan omdat deze niet met papier zijn gevuld (zoals bedoeld) maar met restafval erbij. De papier kliko is alleen bedoeld voor papier en het door ons aanbieden van een vracht papier met restafval daarin kan betekenen dat die partij gewoon wordt afgekeurd en dus dat wij daar niets voor krijgen betaald. Dit is dan niet alleen zonde van onze tijd maar nog veel meer omdat er dan geen opbrengsten zijn, dus let u s.v.p. op dat u alleen papier aanbied in die kliko.

Vinden wij bij controle ander materiaal dan papier in uw kliko dan zullen wij deze ongeleegd laten staan. Het is dan aan u om dit op te lossen en de volgende leging zullen wij zeker uw kliko goed nakijken.