Skip to content

Regels speeltuin gebruik door scholen, peuterspeelzalen e.d.
U heeft ons verzocht om met uw klas, school of peuters onze speeltuin te mogen gebruiken voor een leuke ochtend uit met de kinderen waarbij het erom gaat dat de kinderen het naar hun zin hebben. Wij werken daar natuurlijk graag aan mee door bijvoorbeeld eerder open te gaan voor u, maar daar willen wij begrijpelijk wel iets voor terug….

Omdat veel scholen nog steeds (ondanks onze hints) bepakt en gezakt naar de speeltuin komen, hetgeen wij best wel begrijpen omdat deze ook allemaal met een budget moeten rondkomen vinden wij dat u het van ons ook moet begrijpen dat het op deze manier niet door kan gaan.
Ook wij hebben kosten, gebouw onderhoud, toestellen onderhoud enzovoorts welke wij moeten opbrengen door middel van verkopen uit ons winkeltje want wij ontvangen beperkt subsidie dus als deze niet geproduceerd worden dan is het binnenkort einde speeltuin en dat is zeker niet onze bedoeling.


• Met ingang van 2014 is onze ochtend opening alleen nog maar mogelijk onder betaling.
De basis daarvan is 25 € minimum, blijft u langer dan 2 uur of gedeelte van een uur dan komt daar 12,50 € p/u bovenop.
Toiletgebruik kunt u afkopen en daarvoor gebruiken wij een deler, u zult die kosten vermeld krijgen in onze bevestigings mail.
Besteed u in onze winkel tenminste voor 50 € dan rekenen wij de bijdrage van 25 € niet, u blijft wel altijd de toiletkosten betalen.
• Sinds 2018 is onze speeltuin rookvrij, dus roken doen wij op een dusdanige manier buiten de hekken dat de kinderen niet door een walm van rook naar binnen moeten.
• Tijdens uw aanwezigheid bent u altijd zelf aansprakelijk voor de kinderen en dient u dus voor voldoende toezicht te zorgen.
• Water drinken, flesjes vullen etc. in onze toiletruimte is verboden. Het gaat ons niet om dat beetje water maar het wordt vaak een rommeltje daar en daarnaast verkopen wij ook water en andere dranken aan ons loket waarvan wij dan weer ons onderhoud kunnen bekostigen.
• De zandbak is om in te spelen en wij zouden het fijn vinden als de kinderen het zand dan ook erin laten en niet verspreiden over het veld. De overige zandplekken rondom de toestellen zijn valplekken en dus geen plek om met zand te spelen.
• Bosjes en struiken zijn geen speelplaats, het is bij ons gelukkig nog niet voorgekomen maar daarin kan er van alles gebeuren waar wij en u geen overzicht op heeft. Hou de kinderen dus daaruit, er is genoeg speelmateriaal in de speeltuin zelf.
• Er zijn doorgangen in onze hekken en die zijn er niet voor niets, dus klimmen over hekken is natuurlijk bij ons ook uit den boze.
• Hoe onplezierig het ook is maar in ons land is het weer altijd onzeker en dus kan het gebeuren dat juist op de dag dat u met ons besproken heeft het weer dusdanig is dat u besluit niet te komen, bedenk u op dat moment dat het wel eens zou kunnen zijn dat er op de speeltuin toch iemand op u kan zitten te wachten….. voor niets dan dus. Geef het tijdig door als u besluit niet te komen, doet u dit niet dan wordt uw volgende afspraak zeker NIET door ons gehonoreerd.
• Pleisters e.d. zijn bij ons aanwezig, wij hopen natuurlijk dat die niet nodig zijn maar indien wel dan kunt u daarom vragen aan de aanwezige vrijwilliger.
• Aanmeldingen worden alleen nog maar aangenomen via het internet formulier. Telefonische aanmeldingen worden niet meer geaccepteerd dus reserveer daarom tijdig via dit formulier. Dit doen we niet om u te pesten maar om overboeken te voorkomen en zodat wij dan altijd een contact persoon weten.
• Bij het verlaten van de speeltuin vragen wij u om deze weer schoon achter te laten, doet u dit niet en moeten wij dit voor u gaan doen dan kunt u hiervoor een rekening verwachten.


Het zijn voor de meesten de normaalste zaken van de wereld maar helaas is het toch nodig dit formulier op te stellen al is het alleen maar voor de duidelijkheid.
Wij wensen u een leuke ochtend, middag of dag toe in onze speeltuin.

Contact persoon: Sandra van Oort 0631163312