14 augustus 10 – 16 uur

Een opdrachten tocht door de wijk in groepjes van 5 kinderen plus 1 begeleider/ster. Je krijgt een omschrijving mee voor de route en onderweg beantwoord je vragen en moet je opdrachten uitvoeren. Het rondje duurt ongeveer 2 uur. Iedere juist beantwoorde vraag of gedane opdracht levert je punten op en wie aan het eind de meeste punten heeft is de winnaar. Eindigen er meerdere groepjes gelijk dan geld wie van die groepjes de snelste tijd heeft gehaald. Het winnende groepje krijgt dan natuurlijk een prijs daarvoor.

Hoe gaat het in z’n werk ?

Om 10 uur sturen we het 1e groepje op weg en zo elke 15 minuten zodat jullie elkaar niet in de weg zitten, dat betekend dat wij om 13.45 uur het laatste groepje op pad sturen en dat er dus in totaal 16 groepjes mee kunnen doen deze keer. Het laatste groepje verwachten wij dan rond 16 uur weer terug en dan na nog even snel rekenen zal al gauw de winnaar bekend zijn welke wij dan zullen huldigen.

Maar dan nu jullie. Ga samen met je vriendjes of vriendinnetjes een groepje van 5 samenstellen plus een begeleider. Om mee te mogen doen moet je zelf een begeleider/ster mee aanmelden die tenminste 18 jaar is, dat is een van de voorwaarden want zonder kun je niet meedoen. Die begeleiders gaan wij voor het gebeuren een keer uitnodigen om kennis te maken en uit te leggen wat de bedoeling is. Kun je als groepje echt geen begeleider/ster vinden dan is het mogelijk toch mee te doen maar dat hangt af van het aantal aanmeldingen zonder, 1 of 2 begeleiders vinden is voor ons nog niet zo moeilijk maar als alles 16 groepjes hiermee komen dan is het gauw over. Heb je 5 vriendjes en/of vriendinnetjes plus een begeleider/ster ga dan naar de aanmeld pagina en meld de hele groep aan hiervoor. Let wel op want je moet van iedereen de leeftijd opgeven en van je begeleider naam, adres, email en geb.datum dus zorg dat je dat allemaal genoteerd heb. Gebruik om jullie aan te melden 1 email adres zodat wij de groep kunnen bereiken ingeval dat nodig is.

Aanmelden hiervoor kun je hier doen.

Na de aanmelding krijg je op dat email adres een mailtje van ons met daarin een opsomming van alle gegevens die je hebt gebruikt voor die aanmelding. Een tijdje later krijg je van ons nog een mail met daarin jullie groepsnummer en jullie starttijd en wij verwachten jullie dan ruim voor die tijd aanwezig maar dat zal jullie in die mail nog worden uitgelegd.

Natuurlijk is het zo dat er al groepjes terug zijn terwijl er nog groepjes moeten gaan, speel eerlijk en ga geen antwoorden doorspelen naar nog te vertrekken groepjes. Dat is niet eerlijk naar de andere groepjes en ook slecht voor jullie eigen groepje.