Verandering evenementen en aanmelden

Een enkeling zal het al opgevallen zijn, de evenementen pagina is gewijzigd qua uiterlijk en er is een login window bijgekomen.

Dat hebben deze mensen goed gezien en waarom hebben wij dat gedaan. Voorheen moesten mensen die aan een activiteit wilde deelnemen vanuit het overzicht weer naar een andere pagina om daarvoor aan te melden met veelal diverse problemen. Met de module die wij nu willen gaan gebruiken word alles veel makkelijker. Hierin kunnen wij per evenement een specifiek aantal beschikbare plekken aangeven en kan iemand direct daar vandaan zich aanmelden. Wij kunnen per evenement instellen het aantal plekken, vanaf welke datum reserveren kan beginnen en per welke datum dat stopt als het al niet voortijdig vol is. Gaat er voor een evenement een bijdrage gevraagd worden kunnen wij zelfs een betalingsoptie daaraan koppelen.

Maar…. iedereen die dat wil doen dient zich wel eerst te registreren op de website als lid, dat is een onoverkomelijk iets maar heeft als voordeel dat u als u een evenement wilt meedoen na eenmaal te zijn ingelogd heel makkelijk plekken kunt reserveren en dan ook gelijk uw toegangsbewijs heeft.

Hoe gaat dat werken….. voordat u wilt reserveren logt u eerst in. Dan gaat u naar het evenement wat u wilt hebben en daar ziet u zolang er plekken beschikbaar zijn een actief keuze pijltje voor het aantal plekken wat u kunt kiezen. Zodra het evenement vol zit kunt u niet meer kiezen. Als u bent ingelogd is alles al voor u ingevuld, kan zijn dat wij nog een paar extra dingen willen weten, en hoeft u alleen nog maar het aantal plekken te kiezen. Dan verstuurt u de aanmelding en snel daarna krijgt u de bevestiging wat gelijk ook uw toegangsbewijs is. Bijkomend voordeel is dat mocht u onverwachts moeten afzeggen u simpel naar uw account gaat en uw reservering daar kunt annuleren waardoor iemand dan die plekken weer kan reserveren.

Zowel voor u als voor ons een hoop gedoe minder. Het systeem is nu nog in de testfase dus, alhoewel er een evenement is waar het lijkt of u kunt reserveren (het paaseierenzoeken), wacht u nog even met dit te doen tenzij u wilt kijken hoe het gaat want dat mag gewoon hoor mits u ons op de hoogte houd van fouten maar echt reserveren kan pas vanaf volgend jaar, tot dan blijven wij het testen.

U kunt wel nu al u registreren op de site als u dat wilt, links bovenaan ziet u een link naar registreren.