Uw bericht, aanmelding of welk formulier u gebruikt heeft is verzonden, maar wat gebeurd er nu verder.

Door het versturen van uw formulier krijgt u of heeft u zelfs al een mailtje gehad, het systeem verstuurt die mail automatisch en geeft daarin aan u een opsomming van uw bericht of aanmelding.

Omdat wij meerdere formulieren in een gebruiken kunnen wij specifieke informatie m.b.t. die activiteit niet daarin toevoegen, benodigde informatie voor een activiteit waar u zich voor heeft aangemeld en of u later nog een mail gaat ontvangen staat dan altijd vermeld op de pagina van die activiteit..

Het kan echter zo zijn dat dit bedoelde mailtje in uw spambox terecht komt omdat uw mail cliënt denkt dat het een spam mail is en dus is het belangrijk om onze mail adressen aan uw adresboek toe te voegen zodat onze mail welke u gaat krijgen na het verzenden van het formulier in uw inbox komt en NIET in uw spambox:

U kunt mail krijgen van een of beide mailadressen hieronder vermeld.

info@schateiland-lelystad.nl

noreply@schateiland-lelystad.nl

Welk formulier u ook gebruikt heeft u krijgt altijd het hierboven genoemde mailtje, daarnaast kan het zijn dat u voor een activiteit nog een mailtje krijgt vlak voor het gebeuren met info daarover zoals hoe laat u verwacht wordt of wat de regels daarvoor zijn of dat wij u een toegangsbewijs sturen. Dat mailtje indien nodig wordt dan vlak voor het gebeuren verstuurd.  Dat zal dan m.b.t. deze aanmelding de enigste mailwisseling die u van ons kunt verwachten, wij gaan u niet met een regelmaat lastigvallen met mailtjes waar u vast niet op zit te wachten.

Heeft u het bericht formulier gebruikt dan krijgt u natuurlijk snel een antwoord, wij proberen dat altijd zo snel mogelijk te doen maar soms kan het door drukte iets langer duren.

Heeft u het formulier gebruikt om een school aan te melden dan krijgt u van ons een email die deze aanvraag bevestigd of afwijst.

Heeft u het formulier gebruikt om een feestje aan te melden dan krijgt u van ons een uitnodiging om e.e.a. te bespreken.

Heeft u het formulier gebruikt om u aan te melden als vrijwilliger dan krijgt u van ons een email voor een nader gesprek hierover.

Het is nu aan u om hiermee te doen wat u wilt maar onthoud u goed dat wij in een later stadium niet gaan reageren op mailtjes dat u geen bericht heeft gehad m.b.t. een aanmelding want dat kunt u nu oplossen door onze mailadressen hierboven aan uw adresboek toe te voegen en door ook nu in uw spambox te kijken als u geen mail hebt gekregen.

Bedankt hiervoor.

logosite